Green Screen Foto Huren. Meer Weten?.

Een greenscreen huren: dé ludieke toevoeging voor je feest!

Voor diegene die niet weten wat een greenscreen is: je hebt er zeker van gehoord, doch wat is het nu precies? Veel mensen kennen het woord wel en hebben er foto's van voorbij zien komen maar weten niet precies hoe het in zijn werk gaat. En hoe gaat dat in zijn werk? Wist je dat er hele grappige dingen mee kan doen? En heb je wel een keer gedacht om een greenscreen te huren? hier vind je meer foto’s van de greenscreen photobooth

Maar wat is precies een greenscreen photobooth? We proberen het beter uit te leggen.

Greenscreen, de betekenis van het woord zegt het al. Groen scherm. Nog duidelijker uitgelegd gaat het om een groene achtergrond waar foto en video opnames mee worden gemaakt. Voornamelijk gebruikt voor toepassing met chroma-key. Nog een moeilijk woord trouwens. Het is een speciale systeem waarbij iets of iemand wordt gefilmd of gefotografeerd tegen een groene achtergrond. Waarna men met https://www.jongensvandephotobooth.nl/fotohokje-photobooth-huren/greenscreen-fotografie/ gespecialiseerde software de achtergrond transparant kan maken zodat er een andere achtergrond voor in de plaats gezet kan worden.

Weten hoe greenscreen fotografie in zijn werk gaat ?

Greenscreen fotografie duidelijk uitgelegd! Groen is voor deze toepassing een belangrijke kleur. De kleur komt over het algemeen niet voor in het menselijk uiterlijk. Daardoor kan een pc vrij eenvoudig al het groen uit een foto of video opname wegfilteren, zonder gekke onregelmatigheden in het menselijk uiterlijk. Heel slim over nagedacht want op deze. manier kun je de groene achtergrond weghalen zodat je er een geheel nieuwe achtergrond achter kunt plaatsen. Herkenbaar toch.

Een greenscreen huren?

Een greenscreen huren is absoluut daarom een echt fris en ludiek idee voor een trouwpartij. Veel ondernemers gebruiken al de commerciele pluspunten van greenscreen fotografie. Wie een greenscreen photobooth op zijn feestje heeft staan zal beslist extra mensen aantrekken! En je kunt je ‘nieuwe’ decor voor de achtergrond eenvoudig personaliseren. Denk aan een bekend persoon of een beroemde plek in een grote stad? Of laat een achtergrond op maat maken, zodat deze past bij je product of gelegenheid. Bij Jongens van de Photobooth doen ze dit graag voor je!

Greenscreen fotografie verhuur ook bij Jongens van de Photobooth

De Jongensvandephotobooth.nl zijn Al sinds 2015 zijn de Jongens van de Photobooth op de markt bezig met het verhuren van greenscreen fotografie. Er zijn dan ook complete greenscreen pakketten die je kunt huren voor als je ergens op locatie een shoot wil doen. Want een greenscreen photobooth huren is de meest originele aanvulling voor je feestje!

Niet alleen de greenscreen doch ook het volgende is bij de huur inbegrepen:

• Een mobiele greenscreen fotostudio

• Een vakkundige fotograaf die weet hoe alles werkt en die op een enthousiaste manier het fotomodel bij je naar boven haalt

• De fotoprints die je kunt maken zijn onbeperkt

• Online fotogalerij met digitale downloads zijn gratis

• Foto's worden heel snel verwerkt doch zijn wel afhankelijk van het design

• Minimaal 2 gratis designs waaruit je gasten kunnen kiezen

• Deze verhuurder heeft veel expertise met evenementen

• Veel creatieve input in het greenscreen design en foto’s. We gaan van te voren samen met je in overleg voor het mooiste resultaat.

Wie meer wil weten over greenscreen photobooth fotografie of wil huren moet even bellen naar 030-3205000.

http://www.thefreedictionary.com/chromakey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.