De Beste Prive Kok Aan Huis

Een bruiloft in Wassenaar en je wilt de catering door een echte kok laten doen? Je vrienden kunnen pakken van de verse sperziebonen en biefstuk of gepocheerde poon.

De Beste Kok Aan Huis Den Haag

Met een party die zwaar wordt gevierd zijn wij er om de gasten van iets zaligs te serveren. Als je vrienden blijven eten is het dikwijls een drukke bedoeling. Laat ons al die rompslomp van je overnemen.

Bestel Een Kok Aan Huis Voor 2 Personen

Met een koud buffet smaakvol gepresenteerd. Er is een assortiment uit onder andere de koude gerechten met paling en tomaten.

Reserveer Een Prive Kok Aan Huis

Voor verse vis presenteren wij bijvoorbeeld hollandse garnalen. Een buffet voor hoeveel bezoekers? Wij regelen het van begin tot het eind. Dit en nog veel meer kunnen wij je presenteren als het gaat om culinair genieten. De walking dinner is steevast een schot in de roos met een voorgerecht van Je kan ook kiezen voor een walking dinner, alhier hebben wij als suggestie een voorafje van Tartaartje van zalm met kaviaarcrème en een krokantje van aardappel.

En wat dacht je van een Knolselderij creme soep met gerookte prive kok aan huis nj-cook4you.nl paling en appelstroop. De Op de huid gegrilde zeebaars met gebakken paksoi en een beurre blanc is een hoofdgerecht waar je iedereen blij mee maakt.

De Beste Prive Kok Aan Huis

DeHuisgemaakte tiramisu is een geschikte afsluiter van het walkin dinner. Geen tijd om zelf te koken? Bestel een diner aan huis om nooit te vergeten. Zalm tartaar met kruidensla, gin tonic gelei en een aardappel krokantje is een degelijk begin als voorgerecht.

Ga voor een tussengerecht van Romige meiknolsoep met spekjes, lente ui en shii-take. Het is allemaal een voorproefje van wat komen gaat, het hoofdgerecht Gebakken herten biefstuk met een snijbonen stamppotje en een paddenstoelen jus.

En met de Citroen meringue taartje sluiten we de perfecte avond af. Voor een bijzonder moment zoals de 21ste verjaardagsfeest van je jonge man of dochter hebben we ook iets totaal speciaals.

Een gewenste smaak met Tartaar van zalm met kruidensla, gin tonic gelei en een aardappel krokantje als eerste gerecht.

Waar Vind Je Een Prive Kok Aan Huis

Met Romige meiknolsoep met spekjes, lente ui en shii-take als tussengerecht maken we de smaakpupillen klaar voor het aankomende. Het belangrijkste onderdeel van de 21 diner is het hoofdgerecht dat iets kan zijn als Gewokte eendenborstfilet met een truffel-aardappelcrème, groene chinese kool en een saliejus.

De Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs is mogelijkerwijs voor sommige het echte toppunt van belevenis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.