Voordelige Kok Aan Huis Den Haag

Een verjaardagsfeest in Den Haag en heb je geen tijd om zelf voor de culinaire hoogstandjes te zorgen? Laat je versteld staan met verse bloemkool en vlees of gekookte mosselen.

Ervaren Kok Aan Huis Voor 2 kok aan huis voor 2 personen Personen

Met een verjaardag die behoorlijk wordt gevierd zijn wij er om de gasten van iets zaligs te serveren. De rompslomp is fors als er veel kennissen zijn die wel iets lekkers lusten. Laat ons over het eten gaan.

De Beste Kok Aan Huis Den Haag

Een buffet is compleet uitgebreid en wordt tot in de puntjes verzorgd. Er is een keuze uit bijvoorbeeld de koude hapjes met paling en wortels.

Voordelige Kok Aan Huis Den Haag

De gerookte zalm is een van onze specialiteiten. Een buffet voor hoeveel familieleden? Wij regelen het van A tot Z. Toch is dit nog lang niet alles wat wij in ons skala hebben. De walking dinner is doorgaans een hit met een voorafje van Kalfsfricandeau.

Het opvolgende gerecht bestaat uit Cappuccino van paddenstoelen en room van truffel. Het hoofdgerecht om van te watertanden is Rode mulfilet met lintpasta, salie, gamba en kruidenolie.

Goede Prive Kok Aan Huis

DeHuisgemaakte tiramisu is een geweldige afsluiter van het walkin dinner. Een romantische avond gezellig met je partner? Wij organiseren het diner aan huis. Couscous sla met gepofte paprika, Coppa, gamba's en een kreeften mayo is een goed begin als voorgerecht.

Na het voorgerecht volgt de Stukje gegrilde runderbavette met een risotto van bospaddestoelen en sjalottenjus . Lamsfilet met een lavendelcrème, gekookte groenten en een jus van tijm

En met de Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs sluiten we de geslaagde avond af. Voor een speciaal moment zoals de 21ste verjaardag van je jongen of jonge meid hebben we ook iets compleet speciaals.

Een volwassen smaak met Couscous sla met gepofte paprika, Coppa, gamba's en een kreeften mayo als eerste gerecht.

Goede Chef Kok Aan Huis

Met Stukje gegaarde runderbavette met een risotto van bospaddestoelen en sjalottenjus als tweede gerecht maken we de smaakpupillen klaar voor het volgende. Het hoogtepunt van de 21 diner is het hoofdgerecht dat is iets speciaals zoals Licht gegrilde zeebaars op truffel aardappel crème, zeekraal en een beurre blanc saus .

Of is dat toch het Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs, want het blijven toch je kinderen is het niet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.